product_banner

SHACMAN fetuutuunai suiga tekinolosi, loli mamafa tupu o Tai chi

O le loli mamafa o le tino tele lea i totonu o le taʻavale, mo le tele o uo kata, o le sifi o se galuega faʻaletino, aemaise lava pe a taʻavale i tulaga faʻalavelave, lea e faʻateleina ai le malosi o le galuega o le ave taavale mamafa.O le sini lava a le SHACMAN o le faʻaitiitia o le avega mo tagata tausi.O le fa'afefea ona fa'aitiitia le malosi o suiga ua avea ma autu taua o fa'asalalauga lautele a le SHACMAN.

图片1

I le avea ai ma se tasi o tekinolosi faʻapitoa e lima a SHACMAN, faʻafesoʻotaʻi tekonolosi suiga e fa i le tasi, lea e sili atu ona faʻatuatuaina, sili atu le faʻalelei, saogalemu ma sili atu ona fetuutuunai, ma o se taunuuga taua o le faʻaitiitia o uta.I le ta'avale i aso uma, e matua fa'aleleia atili ai le fa'ata'avale a uo kata.
O le fa'atekonolosi fetu'utu'una'i suiga e fa'aogaina le fa'aogaina o le sifi fesoasoani kesi, lea e fa'atulaga i le pito i luga o le fa'avaa o le atigipusa ta'avale.O le malosi o le gaosiga o loʻo faʻaaogaina i luga o le sifi o le pusa pito i luga ufiufi.O le tasi pito o le booster o loʻo fesoʻotaʻi i le paipa faʻaoga, ae o le isi pito e fesoʻotaʻi i le sifi leve o loʻo faʻaogaina e le avetaavale e ala i le tootoo fesoʻotaʻi.A pulea loa e le aveta'avale le mea e sui ai le mea e sui ai, e toso le tasi pito o le mea e fa'aoso ai le pneumatic, e fa'ateleina le malosi o le gaosiga, ma fa'aoso le sifi fa'asolo i le sifi.

图片2

Fa fa'amanuiaga ole fa'atekonolosi fesuia'i suiga
1. Fa'atuatuaina maualuga: fa'aleleia atili le fa'aogaina o la'au fe'avea'i a le alamanuia i le malosi o le suiga o le vevela, fa'alelei fetuutuunai maualuga fa'atuatuaina, lamolemole i sautesasae, matu sisifo, tautotogo, taumafanafana, autumn ma le taumalulu.
2. Faʻamafanafanaga maualuga: O le ogatotonu o le kalave o le sifi lever faʻapotopotoga faʻatasi ma le sifi filifiliga suiga nofoaga autu, lea e faʻaleleia ai le lagona o le sifi ma le malosi o le toe foʻi mai, toe faʻaleleia le faʻatinoga o le sifi o le pito o le lima uʻamea o le pusa ma faʻamalosia le R. -slot of the transmission fork shaft i le tu'ufa'atasia ma le fa'atinoga o sifi ta'avale.E sili atu le lelei o le suiga o le suction, o le suiga o le malosi e faʻaitiitia i le 30%, ma o le faʻasologa o le faʻatinoga o galuega e oʻo atu i le maualuga o le sedan, e faʻaitiitia ai le malosi o le galue o le avetaavale.O le fa'ailoga o le fa'atinoga o suiga o ta'avale ua o'o i le ta'imua o pisinisi.
3. Saogalemu maualuga: E tusa lava pe le manuia le faʻaogaina o le kesi, o le a le afaina ai le suiga masani o le felauaiga, ae leiloa le galuega fesoasoani, lea e mafai ona mautinoa le saogalemu o le taavale.
4. Tulaga maualuga: o le fa'atupuina ma le fa'asa'olotoina o le galuega fesoasoani o lo'o fa'atasi ma le gaioiga o le sifi a le aveta'avale, e leai se taimi tuai, ma o le tali e vave.


Taimi meli: Mati-18-2024