product_banner

Shaanxi Jixin Industrial Co., Ltd. asiasi atu ia Hubei Huaxing Automobile Manufacturing Co., Ltd. LTD

华星2

I le aso 31 o Me, 2024, na asiasi atu ai le aumalaga a Shaanxi Jixin i le Hubei Huaxing Automobile Manufacturing Co., Ltd. mo le poto masani aʻoaʻoga i luga ole laiga.O le fa'amoemoega o lenei asiasiga o le malamalama loloto lea i atina'e lata mai i totonu o le alamanuia ma su'esu'e avanoa e mafai ona galulue fa'atasi.O le taulaiga o lenei asiasiga o le malamalama lea i le tulaga lata mai o le utaina o loli a Shaanxi Auto.O le Hubei Huaxing Automobile Manufacturing Co., Ltd. o se taʻutaʻua faʻaleleia fale gaosi oloa, faʻapitoa i le gaosiga o uta mamafa ma vaega o loli.I le taimi o le asiasiga, na asiasi atu ai le aumalaga a Shaanxi Jixin i nofoaga sili ona maualuga o gaosiga o Hubei Huaxing.Maua le avanoa e molimauina ai le gaosiga o tekonolosi ma tekinolosi o loʻo faʻaaogaina i le tino o le taʻavale a Shaanxi Auto.Na matua fa'afiafiaina le aumalaga i le taula'i o le kamupani i le tulaga lelei o le tino, o se itu taua o le gaosiga o ta'avale fa'atau pisinisi fa'atuatuaina ma tumau.

Mr.Zhang, pule sili o Shaanxi Jixin, na faaalia lona agaga faafetai mo lona taliaina mafanafana ma malamalamaaga taua.Na ia faamamafaina le taua o ia aafiaga aʻoaʻoga ina ia tausisia ai le alualu i luma o le alamanuia ma faʻaleleia sootaga felagolagomai.O lenei asiasiga e maua mai ai ia i matou le poto taua e le taumateina o le a fesoasoani ia i matou i a matou taumafaiga faifaipea ina ia ausia le tulaga lelei i a matou lava galuega.” O le tala lea a Mr.Zhang.

A'o fa'aauau pea ona su'esu'e e Shaanxi Jixin ni va'aiga fou i le tulaga tau ta'avale, o fa'amatalaga na maua i le asiasiga i Hubei Huaxing e mautinoa lava e iai sona sao taua i le atina'eina o le kamupani i le lumana'i.O le fesuiaiga o le poto ma le poto masani i le va o kamupani e lua ua faʻavaeina ai le faʻavae mo le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga ma fuafuaga faʻatasi e le gata ina manuia ai kamupani o loʻo aʻafia ai, ae faʻapea foʻi ma le faʻalauteleina o le faʻaogaina o mea tau taavale.

I le aotelega, o le asiasiga i le Hubei Huaxing Automobile Manufacturing Co., Ltd. na matua manuia, faʻaalia le taua o aʻoaʻoga i luga o le upega tafaʻilagi ma fefaʻatauaʻiga e faʻalauiloa ai le alualu i luma o pisinisi.Shaanxi Jixin o loʻo tulimatai atu i le faʻaaogaina o faʻamatalaga na maua mai lenei poto masani e faʻaleleia atili ai ona gafatia ma saofagā i le atinaʻeina gafataulimaina o pisinisi tau taavale.


Taimi meli: Iuni-04-2024