product_banner

Saogalemu malosi ma le saogalemu o loli

E fa'apefea ona fa'amautinoa le saogalemu o le ta'avale?I le faaopoopo atu i le kata uo tausia i taimi uma ma le faaeteete mausa avetaavale, ae le mafai foi ona tuueseeseina mai le faagaoioiga passive faiga saogalemu fesoasoani.
.
图片1

O le a le eseesega i le va o le "saogalemu malosi" ma le "saogalemu le mautonu"?

O le saogalemu malosi e na'o le puipuia o fa'alavelave fa'afuase'i, ma o faiga fa'aletonu e fa'aitiitia ai i'uga o fa'alavelave.

O a faiga e sili ona taatele o le puipuiga malu?

1. Tino saogalemu: O le faʻaaliga foliga o le tino saogalemu o loʻo i totonu o le fausaga o le potu taʻavale.Ma le iloa lelei, o le faʻaogaina nei o le tino saogalemu ua fausia ai ni vaega tetele se lua i le lalolagi, e taʻua, "puipuiga malu" ma le "puipuiga faigata".

"Puipuiga malu" e masani lava e ala i le paʻu o le vaega na muai fuafuaina o le fausaga o avetaavale ma pasese i totonu o le taavale, e ala i le faʻasologa o le gaugau tumau, e mafai ona faʻaaogaina le tele o aʻafiaga o le malosi mai fafo;

"Pati puipui malosi" e masani ona faʻaaogaina mea malosi maualuga, mamanu faʻatulagaina o le tino ma isi manatu, e faʻamautinoa ai o le taavale i le faʻalavelave, o le a laʻititi le deformation.

2. Saogalemu fusipaʻu: o le fusipaʻu saogalemu masani e le manaʻomia ona fai atu, o le taimi muamua e faʻamau ai.Pe a tupu le taʻavale i le taimi nei, o le fusipaʻu saogalemu o le a vave faʻamau ma loka, e puipuia ai le avetaavale ma le pasese mai le faʻalagolago i luma, ma puipuia lelei le saogalemu o le avetaavale ma le pasese.

3. O tioata saogalemu e masani ona vaevaeina i tioata faʻafefe ma tioata laminated.Pe a gau le tioata faʻafefe, e vaevaeina i ni vaega laiti se tele e aunoa ma se mata maʻai, lea e le faigofie ona afaina ai tagata.E tolu laulau o tioata faʻapipiʻi, ma o le ogatotonu o loʻo i ai le malosi malosi ma le faʻaogaina.O le pito i totonu ma fafo o loʻo faʻapipiʻi pea i le vaeluagalemu pe a mafua ona o le aʻafiaga, faʻaitiitia lelei le lamatiaga o manuʻa e mafua mai i le tioata.

4. Nofo nofoa ma le ua e puipuia ai le ulu ma le tui tui ma faʻaitiitia le malosi o le aʻafiaga.

5. O le fa'atekonolosi fa'asolo i tua o se tasi lea o laina mulimuli o le puipuiga.O lona faʻavae e faapea pe a feagai le loli ma se faʻalavelave faʻafuaseʻi, ina ia faʻaitiitia le faʻaleagaina e le avetaavale loli, o le a toe foʻi le taʻavale atoa mo se mamao e faʻaitiitia ai le faʻaleagaina e mafua mai i le faʻaleagaina o le taavale.

O a faiga fa'akomepiuta fa'agaoioi masani?

1.ABS anti-loka braking faiga, o le taavale i le faagasologa masani avetaavale o le taavale, o le avetaavale na maua i luma faʻalavelave manaʻomia braking faʻafuaseʻi, ae malosi malepelepe prone i le loka uili, faʻapipiʻi ABS e foia le faafitauli o loka uili taofi, ABS o le faʻataʻitaʻiina o se tulaga "taʻavale", ina ia faʻaleleia le mautu o le taofi o le taʻavale ma le leaga o le auala i lalo o le tulaga o le faʻatinoina o le taʻavale.

2. Faiga mautu tino, ESP / ESC / DSC / TCS / VSA ma isi igoa eseese, o le tino mautu faiga, e tusa lava po o le a le igoa o loʻo i ai se "S (tability stability)" ua lava e faʻaalia ai le galuega o le tele o aafiaga. , pe a le auala leaga, o le taavale na faʻaalia "uiga", faʻaeletoroni faʻamautu faiga o le a pulea le felauaiga o le taavale uili ma le uili, ina ia faʻasaʻo le taʻavale mautu trajectory, ia mautinoa le paleni o le tino.


Taimi meli: Me-13-2024